Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

360 graden Camera Zwolle

Met een 360 graden video camera maakt u eenvoudig een virtuele opname van de omgeving en heeft u als kijker de mogelijkheid vrij te bewegen door zowel een natuurlandschap als het stadse leven, 360 graden camera Zwolle.

Een 360 graden camera bouwt door het gebruik van verschillende lenzen een volledig beeld op van de omgeving. Op deze manier is het mogelijk een virtuele video te creëren waarmee u de kijker het gevoel geeft zich midden in de opname te begeven. Google introduceerde deze functie al op grote schaal met Streetview, waarvoor ze gebruik maakten van grote camera’s gemonteerd op auto’s.

Met de opkomst van de wereld van virtual reality (VR) wint deze opnametechniek enorm aan populariteit en kunnen naast het gebruik van een VR bril de beelden ook worden weergegeven op smartphone, tablet of desktop.

360 graden camera BredaPanoramische filmopnames in elke situatie

Met een 360 camera creëert u eenvoudig indrukwekkende panorama’s tijdens het sporten, onderwater of gedurende een vakantie. Doordat de camera’s compact zijn en licht in gewicht kunt u deze eenvoudig meenemen bij elke activiteit. De beelden kunt u tenslotte delen op kanalen zoals YouTube en Facebook, maar ook op persoonlijke blogs of professionele websites. Dit kan zowel door het uploaden vanaf de camera naar een ondersteunend apparaat als het via Wifi direct delen naar uw smartphone of streamen naar social media.

De opnames zelf worden gemaakt door het gebruik van verschillende lenzen in de camera, deze vormen samen de complete opname. Door het gebruik van meerdere lenzen kan de resolutie oplopen tot boven de 100 megapixel, waarmee u haarscherpe omgevingsbeelden vastlegt. Daarnaast zijn er al camera’s op de markt die beelden in 4K Ultra HD leveren, waarmee u kunt genieten van video’s in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Deskundig advies nodig voor uw 360 graden Camera?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat BV op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. 360 graden Camera Zwolle.

Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

360 graden camera Breda

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X