Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Beeldkwaliteit

Videosystemen, voor innovatieve beveiliging op de juiste plek. We blijven de grenzen van technologie verleggen om intelligente oplossingen te ontwikkelen die de hoogste beveiligingseisen van nu overtreffen en die naast beveiliging ook andere duidelijke bedrijfsvoordelen bieden. We zijn ervan overtuigd dat de volgende logische stap voor beveiliging is dat klanten de enorm berg videogegevens kunnen analyseren en gebruiken voor allerlei andere doeleinden. Dankzij de mogelijkheid om videogegevens direct aan de bron te interpreteren, kunnen beveiligingsniveaus aanzienlijk worden verbeterd en ontstaan duidelijke bedrijfsvoordelen.

 

Een nieuwe kijk op videobeveiliging

 

Secudat B.V. toonaangevende en video centrische onderneming van CCTV Installaties met de daarbij behorende product kennis van diverse Topmerken uit de Video Techniek.

 

Hoge beeldkwaliteit

Videobeveiliging op een andere manier gebruiken, heeft geen zin als we niet de juiste informatie kunnen leveren bij noodgevallen of het juiste bewijsmateriaal na een misdaad. Onze Topmerken in de webshop bieden beelden van de hoogste kwaliteit met resoluties tot 4K ultra HD, de starlight-technologie voor omgevingen met een geringe hoeveelheid licht en warmtebeeldoplossingen in geval van volledige duisternis.

nl Dutch
X