Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Nieuwe producten Bosch | Nieuws Secudat

Een voorproefje van onze nieuwste producten, technologieën en oplossingen

Met het Internet of Things (IoT) en de toenemende intelligentie zijn er nieuwe mogelijkheden voor verbonden beveiligingsapparaten die verder gaan dan de traditionele gebruikstoepassingen. Slimme beveiligingsapparaten fungeren nu als sensoren, die informatie verzamelen over activiteiten of objecten in een gebied om zakelijke inzichten te leveren en nieuwe waarde te bieden aan organisaties. Onze industrie moet anticiperen welk effect deze mogelijkheden zullen hebben op de eisen en voorkeuren van de eindgebruiker. Bosch loopt hierbij voorop door de markt voor te lichten en de technologie te leveren waarmee integrators deze gegevensgestuurde oplossingen kunnen implementeren.

Verken de mogelijkheden van verbeterde veiligheid, beveiliging en welzijn

Anticipeer op de toekomst van beveiligings- en veiligheidsoplossingen

Nu de wereld steeds verder verbonden wordt, biedt het Internet of Things (IoT) nieuwe mogelijkheden voor individuen en bedrijven. Maar om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die IoT brengt, moet de veiligheids- en beveiligingsindustrie openstaan voor veranderingen. Bosch geeft het voorbeeld met de introductie van een nieuw cameraplatform. INTEOX is ontworpen om de markt te revolutioneren in de wetenschap dat beveiligingsoplossingen veel meer kunnen dan enkel zorgen voor een veilige omgeving. Beveiligingsapparaten zijn in feite geavanceerde sensoren die waardevolle gegevens kunnen leveren die op allerlei nieuwe en nuttige, momenteel nauwelijks voor te stellen manieren kunnen worden geanalyseerd en gebruikt.

Verbeter de beveiliging en verwerf waardevolle inzichten met slimmere video

Bij Bosch zijn we van mening dat slimmere videosystemen verder kunnen gaan dan beveiliging. Daarom hebben al onze IP-camera’s standaard Video Analytics ingebouwd.
Video Analytics speelt een belangrijke rol bij elke strategie om de beveiligingsniveaus aanzienlijk te verbeteren en biedt naast beveiliging ook andere duidelijke zakelijke voordelen. Het fungeert als de ‘hersenen’ van een beveiligingssysteem, waarbij het metadata gebruikt om aan vastgelegd videomateriaal betekenis en structuur te geven.

Aanpassen van beveiligings- en veiligheidsoplossingen

Bosch biedt een flexibel beveiligingsconcept dat inbraakdetectie, toegangsbewaking en videobeheer omvat. Deze modules zijn ideaal als zelfstandige modules, maar kunnen afhankelijk van de behoeften van klanten worden geschaald tot een volledige beveiligingsoplossing.

Slimme apparaten opnemen in geïntegreerde systemen

Combineer inbraakdetectie, videosystemen en slimme gegevens, toegangscontrole en communicatietechnologie om een verbeterde veiligheid en beveiliging, een effectievere bewaking en controle, en geautomatiseerde audiomeldingen mogelijk te maken. De mogelijkheid om verbonden systemen te activeren met gebruikmaking van beveiligingsapparaten kan bijdragen tot het comfort en de duurzaamheid van een gebouw. Het aanbieden van proximitybadges voor toegangscontrole kan bijvoorbeeld de verlichting en verwarmings- of koelsystemen in een bepaald gedeelte van een gebouw inschakelen, zodat deze bronnen alleen worden gebruikt wanneer ze nodig zijn om het energieverbruik en de kosten te verminderen.

Ook houdt de integratie van toegangscontrole met inbraakdetectie en videobeveiliging een voordeel in voor risicovolle gebieden van een gebouw. Met gebruikmaking van dubbele verificatie moeten gebruikers een proximitybadge aanbieden bij een toegangscontrole-lezer en een PIN-code invoeren op een bedieningspaneel wanneer ze een risicovol gebied betreden. Door de integratie met Bosch IP-camera’s bent u ervan verzekerd dat alle pogingen van individuen zonder autorisatie om het gebied te betreden, ervoor zorgen dat het Bosch Video Management System de weergave van videobeelden van de locatie activeert op het werkstation van de operator.

nl Dutch
X