Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 100,00
Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 100,00

CCTV Installaties

CCTV-systemen, oftewel camerabeveiling, kunnen u helpen om uw bedrijf, winkel of woning veiliger te maken. De wetenschap dat mensen opgenomen worden door camera’s creëert een extra barrière door de wetenschap dat deze beelden later onderzocht kunnen worden. Dit voorkomt crimineel gedrag.
Daarnaast kunnen camera’s ook gebruikt worden om een situatie of gebied te kunnen controleren. Hierdoor kunnen delen van uw pand, of buitengebied gemonitord worden op ongewenst gedrag en kan hier handhaving op plaatsvinden.

Beveiligingscamera’s zijn ook uniek in de mogelijkheden die ze bieden. Ze bieden betere functionaliteiten dan standaard IP-camera’s doordat de beeldstromen comprimeren en klaarmaken voor directe opslag en/afspelen.

Waarom CCTV systemen?

Nooit meer stil hoeven te staan bij uw veiligheid, Secudat CCTV systemen.

 

Wat is een CCTV-systeem?

 

CCTV is de afkorting van “Closed Circuit TV”. CCTV-systemen bestaan uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen toegankelijk via de apparaten die op het circuit zijn aangesloten. Dit systeem bestaat meestal uit een hele reeks camera’s die op verschillende locaties op een bedrijfsterrein of in een pand zijn aangebracht. Ze zijn dan ook uitsluitend bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van panden, ruimten en terreinen. Veel bedrijven gebruiken hun camerabewakingssysteem om te zien wie hun terrein of gebouw betreedt. De beelden zijn real-time te bekijken via monitors, maar kunnen ook worden opgeslagen, zodat ze achteraf kunnen worden teruggekeken wanneer er onderzoek moet worden gedaan naar een bepaalde situatie.

nl Dutch
X