Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

CCTV-installatie

Een CCTV-installatie, ofwel een CCTV-beveiligingssysteem, helpt u om uw bedrijf, winkel of woning veiliger te maken. Wanneer mensen weten dat ze worden opgenomen door camera’s, is de drempel hoger om zich te misdragen. Zo voorkomen we crimineel gedrag. Daarnaast wordt de CCTV-camera die u bij ons kunt kopen ook gebruikt om een situatie of gebied te controleren. Hierdoor kunnen delen van uw pand of buitengebied gemonitord worden en vindt er handhaving plaats als er ongewenst gedrag op de beelden verschijnt. Als u een CCTV-beveiligingssysteem gaat kopen, zal u versteld staan van de unieke mogelijkheden die dit systeem biedt. Onze complete CCTV-set biedt betere functionaliteiten dan standaard IP-camera’s.

Nooit meer stil hoeven te staan bij uw veiligheid, Secudat CCTV systemen.

Wat is een CCTV-installatie ofwel een CCTV-systeem?

CCTV is de afkorting van ‘Closed Circuit TV’. Een CCTV-installatie bestaat uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen toegankelijk via de apparaten die op het circuit zijn aangesloten. Het CCTV-systeem dat u bij ons kunt kopen, bestaat meestal uit een hele reeks camera’s die op verschillende locaties op een bedrijfsterrein of in een pand zijn aangebracht. Onze complete CCTV-set is dan ook uitsluitend bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van panden, ruimten en terreinen. Veel bedrijven kopen een CCTV-beveiligingssysteem om te zien wie hun terrein of gebouw betreedt. De beelden zijn real-time te bekijken via monitors, maar u kunt ze ook opslaan, zodat ze achteraf kunnen worden teruggekeken als er onderzoek wordt gedaan naar een bepaalde situatie.

Waarom het slim is om bij ons een CCTV-systeem te kopen

Onze CCTV-installatie is een complete CCTV-set die u eenvoudig bij ons kunt kopen. Als u onze complete CCTV-set wilt kopen, verzorgen wij de installatie. Onze monteurs beschikken over alle vereiste diploma’s en ze voldoen aan de vakbekwaamheidseisen. Wanneer u ervoor kiest om een CCTV-camera of een CCTV-systeem bij ons te kopen, weet u dus zeker dat er professioneel maatwerk wordt geleverd. Naast een CCTV-installatie verkopen we ook beveiligingscamera’s van onder meer het merk Dahua en Bosch.

Kies ervoor om een CCTV-camera of een complete CCTV-set te kopen

Wilt u goed kunnen overzien wat er allemaal in en rondom uw bedrijf of huis gebeurt? Dan kunt u ervoor kiezen om een CCTV-beveiligingssysteem of een CCTV-camera te kopen. We zijn er voor particulieren én bedrijven en we leveren de beste beveiligingscamera’s voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Bel dan naar 06-83538335 of stuur een e-mail naar info@secudat.nl.

nl Dutch
X