Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Buitencamera 360 graden

Innovatieve videobeveiligingsoplossingen

Nieuwste technologieën

Werken volgens VCA normen

Wilt u een buitencamera met beelden van 360 graden kopen? Elke 360 graden camera die u bij Secudat kunt kopen, geeft volledig zicht. Alles in de omgeving wordt namelijk gefilmd vanaf één punt. Bij ons kunt u allerlei soorten beveiligingscamera’s kopen en we hebben dan ook gegarandeerd dé buitencamera met beelden van 360 graden voor u.

Heeft u toch nog een vraag op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties?

beveiliging Secudat

Wat zijn de voordelen van een buitencamera met beelden van 360 graden?

Een 360 graden camera kopen heeft meerdere voordelen. Het is de ideale camera om een winkel, horecapand of bedrijf te bewaken. Zo hoeft u maar één buitencamera met beelden van 360 graden te kopen om de hele ruimte of omgeving in de gaten te houden. Dit bespaart u  geld. U hoeft in de meeste gevallen immers geen andere camera’s meer aan te schaffen.

Is het altijd genoeg om één 360 graden camera te kopen?

Soms is een enkele buitencamera met beelden van 360 graden echter te weinig om alles in de gaten te houden. Voor grote ruimtes is het aan te raden om niet één 360 graden camera te kopen, maar minimaal twee. U kunt ook meerdere camera’s verdelen over verschillende ruimtes met een van onze sets van bewakingscamera’s voor buiten. Hoeveel camera’s u ook wilt plaatsen, bij Secudat vindt u wat u nodig heeft. We brengen desgewenst alle risico’s binnen uw bedrijf of op uw grond in kaart en maken een risicoanalyse. Zo weten we zeker dat we u de producten bieden die passen bij uw situatie.

Schaf bij ons de beste camera’s aan

Bij Secudat leveren we professionele camerabeveiliging voor particulieren én bedrijven. We hebben de beste 360 graden camera en u kunt deze eenvoudig kopen in onze webshop. We denken graag met u mee over beveiligingsoplossingen en geven advies op maat. Wilt u een buitencamera met beelden van 360 graden kopen? Plaats dan snel een bestelling in onze online shop. Voor vragen belt u naar 06-83538335 of stuurt u een e-mail naar info@secudat.nl.

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”dahua”]

Laat hier uw bericht achter

nl Dutch
X