Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

CCTV systemen

Wanneer u beschikt over een groot pand, een afgelegen terrein of een parkeerplaats met donkere hoeken, wordt het moeilijk om de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers te garanderen. Toch wilt u erop kunnen vertrouwen dat er niets gebeurt: medewerkers, eigendommen en gegevens behoren immers tot uw belangrijkste bezit. CCTV systemen bieden u dan een goede oplossing.

Wat is een CCTV-systeem?

CCTV is de afkorting van “Closed Circuit TV”. CCTV systemen bestaan uit camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn dus niet openbaar, maar alleen toegankelijk via de apparaten die op het circuit zijn aangesloten.
Een CCTV systeem bestaat meestal uit een hele reeks camera’s die op verschillende locaties op een bedrijfsterrein of in een pand zijn aangebracht.
CCTV systemen zijn dan ook uitsluitend bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van panden, ruimten en terreinen. Veel bedrijven gebruiken hun camerabewakingssysteem om te zien wie hun terrein of gebouw betreedt. De beelden zijn real-time te bekijken via monitors, maar kunnen ook worden opgeslagen, zodat ze achteraf kunnen worden teruggekeken wanneer er onderzoek moet worden gedaan naar een bepaalde situatie.

Deskundig advies nodig voor uw CCTV systeem?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat BV op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. CCTV systemen.

Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

CCTV systemen

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X