Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Dahua camera Den Haag

Secudat BV is officieel partner van Dahua producten. Dahua Technology streeft ernaar om de nieuwste technologieën en producten aan te bieden, zoals panoramacamera’s met meerdere sensoren, ePoE voor energie- en gegevensoverdracht via ethernetkabels van 800 m en Smart Codec om de coderingsefficiëntie te verbeteren en bandbreedte te besparen. Dahua camera Den Haag.

Er zijn meerdere productniveaus beschikbaar om aan verschillende eisen te voldoen. De Ultra serie is voor deskundigen die de nieuwste innovaties en de beste kwaliteit verlangen. De Eco-Savvy serie is voor deskundigen die op zoek zijn naar een goede balans tussen kosten en prestaties. De Lite serie is voor klanten is die kwaliteit belangrijk vinden, maar een beperkt budget hebben.

Netwerkcamera’s worden veel gebruikt in verschillende toepassingen en verticale markten. Gezichtsherkenningscamera’s kunnen worden gebruikt bij ingangen en uitgangen, smart retail, openbare ruimtes en andere scenario’s om de operationele efficiëntie te verbeteren. ePoE met extra bereiksafstand is breed toepasbaar voor stadions, parkeerterreinen, enz., om te besparen op bekabelingskosten.

Dahua camera BredaThermische camera’s

Thermische camera’s, welke geen lichtbron vereisen, zijn uitstekend voor een betere dekking in diverse omgevingen, zoals bij zware weersomstandigheden of extreme duisternis. Bovendien beschikken Thermische camera’s over functies voor detectie op lange afstanden en temperatuurmetingen, waardoor ze kunnen worden gebruikt in combinatie met camera’s die licht vereisen, voor weerbestendige en uitgebreide bewaking.

Het assortiment thermische camera’s van Dahua bevat zowel thermische als hybride (thermisch + licht) camera’s om aan de verschillende gebruikerseisen te voldoen. Thermische camera’s worden veelal gebruikt in toepassingen als perimeterbeveiliging, beveiliging van belangrijke onderdelen (elektrische voorzieningen, benzinepompen, enz.) en oververhittingsdetectie in kritieke infrastructuur, bosbrandpreventie en andere scenario’s.

Toegangscontrole

Toegangscontrole van Dahua biedt een breed scala aan producten en diverse oplossingen die zijn ontworpen om te voorkomen dat onbevoegd personeel de aangewezen gebieden betreedt en om toegangsregistraties bij te houden.

Met ondersteuning van beheer van maximaal 100.000 gebruikers, 128 tijdzoneschema’s, logboeken en opslag, bieden de toegangscontroleproducten en -oplossingen van Dahua een brede selectie, waaronder controllers, lezers en gerelateerde software.

Aanwezigheids- en slimme vergrendelingsproducten zitten eveneens in het assortiment. Bovendien zijn biometrische herkenningsfuncties, zoals vingerafdrukherkenning en gezichtsherkenning, beschikbaar.

Dahua ondersteunt standaard apparaat-SDK’s, CGI en Onvif (profiel C) om de integratie met software van derden eenvoudiger te maken.

Deskundig advies nodig welke Dahua camera u het beste kunt kiezen?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat BV op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. Dahua camera Den Haag. Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

Dahua camera Breda

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X