Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Fisheye beveiligingscamera

De beelden van een Fish Eye camera zien er mooi en spectaculair uit. Het geeft een mooi effect aan beelden en video’s en wordt vaak gebruikt in de partyscene. Een Fish Eye lens is echter voor veel meer in te zetten, bijvoorbeeld voor een Fish Eye beveiligingscamera. Hier leest u wat wij van deze beveiligingscamera vinden.

Wat is een Fish Eye beveiligingscamera?

Een Fish Eye beveiligingscamera wordt ook wel een 360 graden camera genoemd. De beveiligingscamera heeft een veel breder gezichtsveld dan de standaard vaste beveiligingscamera en kan wel tot 360 graden opnemen. De Fish Eye beveiligingscamera heeft zijn naam te danken aan het feit dat het beeld ovaal- of cirkelvormig is. Dit komt doordat de lens een korte brandpuntafstand heeft. De lens geeft daardoor een sterke groothoek werking aan het beeld, wat een tongvormige vertekening geeft. De camera kan de beelden in zowel 180- als 360 graden opnemen en is daarom ideaal in te zetten in winkels, magazijnen, festivals, stadions en concertzalen.

Voordelen Fish Eye beveiligingscamera

  • De beveiligingscamera maakt het mogelijk om met slechts één beveiligingscamera een hele ruimte te beveiligen. Hierdoor bespaar je in theorie aanzienlijk op de aanschaf van een beveiligingscamera systeem. Toch adviseren wij altijd om niet alleen de 360 graden beveiligingscamera aan te schaffen.
  • De beveiligingscamera kan vanaf een smartphone, tablet of laptop bestuurd worden. Zo weet u zeker dat de hoek die u wil zien in beeld komt.
  • De beveiligingscamera is zeer geschikt als binnen camera.

Deskundig advies nodig voor uw Fisheye beveiligingscamera?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat BV op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. Fisheye beveiligingscamera.

Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

Fisheye beveiligingscamera

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X