Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

IP camera met wifi Maastricht

Wanneer u geen kabel wilt trekken en u een sterk wifi signaal heeft in uw woning of bedrijfspand, is een IP camera met wifi voor u een goede oplossing. De wifi camera maakt namelijk draadloos verbinding met uw netwerk. Een wifi camera kan de camerabeelden direct doorsturen naar uw smartphone, tablet, pc of een netwerk video recorder (opnamesysteem). IP camera met wifi Maastricht

IP buitencamera met App, Wifi en nachtzicht

Wil jij een inbraak voorkomen en je bezittingen beschermen? Slimme IP buitencamera houdt de buitenruimte dag en nacht in de gaten. Wordt er een persoon gezien op een moment wanneer dit niet zou moeten? Dan slaat de slimme buitencamera alarm aan alle ingestelde gebruikers. Ook zal de IP camera automatisch beeld opnemen, deze beelden worden opgeslagen op de SD kaart of op de smartphone / tablet van de gebruikers.

Bewaking op afstand

Videobewaking op afstand door een meldkamer vormt een ideale aanvulling op de videotechniek ter plaatse. Hiermee kan er buiten openingstijden direct op alarmsituaties gereageerd worden.

Privacywetgeving

Het gebruik van videobewaking en het opslaan van beelden is aan wettelijke regels gebonden. Laat u daarom goed adviseren wat noodzakelijk is voor uw organisatie.

Herkenbaar in beeld

De kwaliteit van camerabeelden wordt vaak nog onderschat. Zeker bij het achteraf opsporen van daders of het analyseren van calamiteiten is het belangrijk om over goede kwaliteitsbeelden te beschikken. Duidelijke camerabeelden kunnen als belangrijk bewijsmateriaal dienen voor de politie.

Deskundig advies nodig voor IP camera met wifi?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat BV op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. IP camera met wifi Maastricht. Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

IP camera met wifi Breda

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X