Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

PoE Injector Ede

PoE injector of volledig Power over Ethernet injectoren voorzien uw apparatuur van data en stroom via een netwerkkabel. Het is een uitstekende oplossing wanneer u apparatuur wilt plaatsen op een locatie waar geen stopcontact aanwezig is. Zo loopt er slechts één kabel naar het aangesloten apparaat, zoals een access point, VoIP-telefoon, IP-camera of router. PoE Injector Ede.

Waarvoor dient Power over Ethernet?

Deze technologie wordt ingezet om bijvoorbeeld IP camera’s te voorzien van stroom. Maar het werkt ook op andere apparatuur zoals voip-telefoons en diverse soorten routers. Met Power over Ethernet is het niet mogelijk om grote stroomverbruikers, zoals servers of computers, van voeding te voorzien, omdat de PoE kabel een beperkt vermogen heeft.

Geen extra voedingsadapter nodig

Het grote voordeel van het gebruik van een PoE switch is o.a. dat er geen extra voedingsadapter nodig is bij het apparaat wat gebruik maakt van PoE voeding. Ook een 230 volt aansluiting ter plaatse is niet nodig. Waarom is dit zo’n groot voordeel? Vooral wanneer er geen stopcontact in de buurt is, terwijl u wel uw apparatuur moet kunnen gebruiken, kan u het netwerkapparaat toch gebruiken.

De meeste netwerkkabels maken gebruik van tussen de vier en de acht aders in de kabel. Met Power over Ethernet worden er echter maar twee aders gebruikt. Er wordt gemeten hoeveel vermogen noodzakelijk is om het aangesloten toestel van stroom te voorzien. Daarna pas wordt de spanning doorgegeven. U kunt dus zonder schade toe te brengen een apparaat aansluiten wat geen gebruik kan maken van PoE, de spanning wordt dan simpelweg niet ingeschakeld.

PoE Injector BredaWaarom is PoE injector handig voor camerabeveiliging?

Sommige beveiligingscamera’s ondersteunen PoE. Door middel van Power over Ethernet voeding worden de beveiligingscamera’s voorzien van stroom en maakt het gebruik van een extra voedingsadapter overbodig. Dit is handig als de IP-camera ingezet moet worden op een plaats waar stroomvoorziening via het stopcontact moeilijk haalbaar is. Voor een buiten camerasysteem is PoE ideaal, want u bent dus niet afhankelijk van een stopcontact.

U kunt de beveiligingscamera ophangen waar u wilt. Power over Ethernet is ontworpen om netwerk-apparatuur te beschermen tegen overbelasting, minstroom of onjuiste installatie. Een handige tip wanneer u last heeft van een stroomstoring, want uw bewakingscamera gaat langer mee.

Deskundig advies nodig voor PoE Injector Ede?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. Thermische camera Ede , Secudat BV. Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

PoE Injector Breda

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X