Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Warmtebeeldcamera Utrecht

Thermische camera’s hebben bewezen van onschatbare waarde te zijn in het detecteren van (potentiële) defecten in een grote variatie van elektrotechnische en mechanische installaties in de industrie. De laatste jaren wordt deze hooggevoelige technologie ook toegepast in de veterinaire- en gezondheidszorg. Warmtebeeldcamera Utrecht.

Met name de eenvoud en effectiviteit in gebruik van deze systemen heeft ervoor gezorgd dat ze steeds vaker worden ingezet voor het opsporen van mensen met een verhoogde lichaamstemperatuur. Virale infectieziektes, zoals SARS of Ebola en uiteraard recent ook Corona.

Waarom detecteren?

Het belang van het detecteren van potentiële dragers van infectieziekten wordt steeds groter. De impact die sommige infectieziekten hebben op het bedrijfsleven en de samenleving als geheel blijken enorm te zijn. Koorts is het meest voorkomende symptoom van een persoon die besmet is met een griepvirus en in geval van het gevaarlijke Corona Covid-19 virus is dit circa 89,9% (bron: WHO). Bovendien vormt de geïnfecteerde persoon dan ook een besmettingsgevaar voor zijn of haar omgeving. Het screenen op koorts van personen die uw gebouw betreden vereist echter wel een snelle, effectieve en discrete methode.

Zo ontdekt u mogelijke besmettingen real-time en uiterst nauwkeurig

Zieke mensen, lege ruimtes, een organisatie die stilvalt… het coronavirus zorgt voor ontzettend veel schade. Gelukkig kunt u iets doen om (verdere) verspreiding van het virus te voorkomen.

De WHO meldt dat 89,9% van de coronapatiënten koorts heeft. Op basis van temperatuurmeting met een thermische camera kunt u voorkomen dat zij uw mensen besmetten. De Medicas is daar speciaal voor ontwikkeld:

  • Contactloos temperaturen
  • Op zeer veilige afstand van uw eigen mensen
  • Razendsnel meten in real-time
  • Uiterst nauwkeurig: 0,3ºC
  • Inclusief blackbody voor continue calibratie
  • Geïnstalleerd binnen 10 minuten
  • Privacy gewaarborgd

Deskundig advies nodig?

Neem dan vandaag nog contact met Secudat op via het contactformulier contactformulier hier op de pagina. Wij helpen u dan graag verder, dit kan telefonisch maar uiteraard ook op afspraak bij u op locatie. Thermische camera Utrecht, Secudat BV. Je kunt ook volgen via onze Facebook pagina.

Warmtebeeldcamera BredaWarmtebeeldcamera Breda

Secudat Uw Partner in:

Alles op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties

Social media

Kijk ook op onze Social Media voor leuke aanbiedingen 
facebook
insta
linkedin
nl Dutch
X