Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

Camera met infraroodbeveiliging voor buiten

Innovatieve videobeveiligingsoplossingen

Nieuwste technologieën

Werken volgens VCA normen

Bij Secudat is uw bedrijf in veilige handen, want we hebben werkelijk alles voor de infraroodbeveiliging voor buiten. Het is een goed idee om een infrarood-beveiligingscamera te kopen, omdat deze camera’s zowel overdag als ’s nachts scherpe beelden opnemen. Zo ziet u altijd wat er op uw terrein gebeurt en vermindert u de risico’s op inbraak en diefstal aanzienlijk.

Heeft u toch nog een vraag op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties?

beveiliging Secudat

Uw infraroodbeveiliging voor buiten kopen bij een professional

Het is verstandig om een infrarood-beveiligingscamera te kopen als u meer infraroodbeveiliging voor buiten wilt. Een infraroodcamera neemt warmtestraling waar en zet dit om in beelden. Alles met een temperatuur boven het nulpunt is zichtbaar op de camera. Het grote voordeel hiervan is dat inbrekers zich niet kunnen verstoppen in het donker. Naast een infrarood-beveiligingscamera kunt u ook buitencamera’s met 360 graden en bewakingscamera’s voor buiten bij ons kopen. We zijn dé partner op het gebied van professionele en betrouwbare infraroodbeveiliging voor buiten.

Ontdek ons assortiment online

Bij Secudat adviseren we u graag persoonlijk over infraroodbeveiliging voor buiten. We brengen de risico’s binnen uw bedrijf in kaart door middel van een risicoanalyse. Gaat het om een klein project? Dan verzorgen we het installatiewerk zelf. We besteden grotere projecten uit aan betrouwbare en professionele onderaannemers. We hebben veel kennis en veel ervaring op het gebied van camerabeveiliging en u kunt dus met een gerust hart een infrarood-beveiligingscamera kopen! Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-83538335 of door te mailen naar info@secudat.nl.

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”dahua”]

Laat hier uw bericht achter

nl Dutch
X