Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!
Vraag vandaag nog een maatwerk offerte op!

IP-cameraset kopen

Innovatieve videobeveiligingsoplossingen

Nieuwste technologieën

Werken volgens VCA normen

Kies ervoor om de IP-cameraset of een IP-beveiligingscamera van Secudat te kopen als u de beelden waar dan ook ter wereld live wilt bekijken. De werking van een IP-beveiligingscamera is vergelijkbaar met die van een webcam. De camera zet beeld en geluid rechtstreeks om in digitale data en verzendt die data via internet. Hierdoor is het mogelijk om de beelden overal én op elk apparaat te bekijken.

Heeft u toch nog een vraag op het gebied van Video Techniek (CCTV) installaties?

beveiliging Secudat

Hoe werkt de IP-cameraset die u bij ons kunt kopen?

Het grote verschil tussen het kopen van een IP-beveiligingscamera en een normale beveiligingscamera voor uw bedrijf, is dat IP-camera’s een chip bevatten waar geavanceerde software op kan worden gezet. Bij Secudat kunt u ook een IP-cameraset kopen die zowel overdag als ’s nachts een helder beeld geeft. Zodra het donker wordt, schakelt de IP-beveiligingscamera die u bij ons kunt kopen over en blijft de beeldkwaliteit hoog. Zo is uw bedrijf of huis altijd goed beveiligd. Als u camerabeveiliging bij ons heeft laten installeren, voeren we graag het onderhoud voor u uit. We monitoren regelmatig of alles nog optimaal werkt, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Beveilig uw pand met onze camera’s

Bij Secudat kunt u een IP-beveiligingscamera of een complete IP-cameraset kopen om uw bedrijf of huis te beveiligen. We hebben camera’s voor overdag en infraroodbeveiliging voor ’s nachts. Plaats uw bestelling op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u een cameraplan door ons op laten stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-83538335 of stuur een e-mail naar info@secudat.nl.

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”dahua”]

Laat hier uw bericht achter

nl Dutch
X